Schoudertas

Hieronder vindt u diverse grotere modellen schoudertassen. Elk model is uniek in uitvoering, soms komen ze overeen qua formaat, maar nooit zijn ze hetzelfde in uiterlijk. Deze tassen hebben voornamelijk een ritsluiting, extra opbergruimte binnenin of in het achterpand en verstelbare schouderbanden. Bovendien behouden ze vaak de originele zak van de jas aan de voorzijde.

Elk model is voorzien van zijn eigen voering, schouderband, zakje en sluiting. Deze schoudertassen zijn met de hand gemaakt van oude jassen, waardoor ieder exemplaar uniek is.

nr 184

Hier een leuke zomers schoudertas in licht denim en cognag leer. Super handig met de 2 zakken voorop de tas zodat je alles snel bij de hand hebt. En met een leuk bloemetjes voering aan de binnenkant met nog een extra zakje.  Er zit een leren schouderband bij.

Hij is ±25 cm hoog en 23 cm breed.

€69,95

nr 185

Hier nog een leuke zomers schoudertas in  denim en zwart leer. Super handig met de 2 zakken voorop de tas zodat je alles snel bij de hand hebt. Emn een extra"kont" zak achterop. En met een leuke voering aan de binnenkant met nog een extra zakje. De schouderband is van zwart tassenband wat de tas wat sportiever maakt. De tas kan tevens om de heupen gehangen worden door de band.

Hij is ±25 cm hoog en 23 cm breed.

€69,,95

nr 205

Deze stoere tas is gemaakt van een oude legerjas met een super handig e zak voorop die afsluitbaar is met rits en een insteekzak. en een extra afsluitbare zak achterop de tas zodat je alles snel bij de hand hebt. En een chique goudkleurige voering aan de binnenkant met nog een extra zakje.  Er zit een leren schouderband bij.

±27 cm hoog en 22 cm breed

€54,95

nr 188

Deze mooie stoere schoudertas is door zijn leer erg mooi. De steekzak voorin is functioneel voor even een sleutel opbergen bijv.. of je mondkapje als het nog nodig is. Er zitten 2 extra zakken  (1 binnenzak van de jas) binnenin waardoor je veel opberg mogelijkheden hebt. Verstelbare leren schouderband!

±27 cm hoog en 25 cm breed
€69,95

nr 187

Hier een leuke zomers schoudertas  cognag kleur.  Super handig met de 1 zak voorop en een extra afsluitbare zak achterop de tas zodat je alles snel bij de hand hebt. En met een leuke streepjes en bloemetjes voering aan de binnenkant met nog een extra zakje.  Er zit een leren schouderband bij.

±27 cm hoog en 25 cm breed

€69,95

nr 178

Deze schoudertas is weer gemaakt uit de Pall mall jas met de stoere embleems.  Een extra zak in het achterpand en een functionele steekzak in het voorpand. De prachtige voering met de mooie tijgerkop steelt de show natuurlijk. Er zit nog een klein zakje aan de binnekant voor je pasjes.

±24 cm hoog en 21 cm breed

Verkocht!

Nr 138

Stoere shopper van mooi donkerbruin leer met zak op het voorpand.
Ook in de tas nog een mooi opbergzakje en een knuffelige zwart witte voering.

Schouderbanden zijn van stevig leer en verstelbaar.

±25 cm hoog en 31 cm breed.

€ 79,95

nr 145

Deze schoudertas sluit je met een rits sluiting. Zichtbaar is de originele zak sluiting . Het leer is soepel..
De tas is met een mooie zebra print afgezet, met extra binnen zak.Ook deze tas heeft verstelbare schouderbanden.
± 25 br x 28 cm hoog
Verkocht!

nr 143

Deze tas is gemaakt van bruin suedeleer met een stoere look. De naad verwerking maakt de tas nogstoerder en de zak kan echt gebruikt worden. Deze tas heeft een schouderband die eraf kandoor de karabijnhaken en is verstelbaar.

In de tas zit nog een extra zaken de tas sluit met een rits sluiting.

±25 cm hoog x 25 cm breed

Verkocht!

nr 86

Deze schoudertas heeft een openslaande klep met daaronder nog een rits sluiting met zak. Het leer is zacht en donkerbruin met gebruiks sporen.
De tas is met jeans afgezet en heeft ook daar nog extra zakken.
Ook deze tas heeft verstelbare schouderbanden.
± 27 breed x 24 cm

€ 89,95 nu €69,95

nr 122

Deze tas is gemaakt van stug bruin leer met
een stoere look. De naad verwerking maakt de tas nog stoerder en de denim voering geeft hem ook stevigheid. Deze tas heeft een schouderband
die eraf kan door dekarabijn haken.

±30 cm hoog x 25 cm breed

van €89,95 voor € 69,95

Nr 108

De zak in het voorpand zat in de jas, ik heb de combi gemaakt met licht en donker denim
en de naden gebruikt die erin zaten.
Voor de schouderband heb ik de riem gebruikt die bij de jas zat. De voering is gemaakt van fleurige katoen met beren erop met in elke tas weer een binnenzak. De tassen sluit af met een rits.
de tas is ± 28 cm hoog en 26 breed.
Verkocht!