Schoudertas

Hieronder vindt u diverse grotere modellen schoudertassen. Elk model is uniek in uitvoering, soms komen ze overeen qua formaat, maar nooit zijn ze hetzelfde in uiterlijk. Deze tassen hebben voornamelijk een ritsluiting, extra opbergruimte binnenin of in het achterpand en verstelbare schouderbanden. Bovendien behouden ze vaak de originele zak van de jas aan de voorzijde.

Elk model is voorzien van zijn eigen voering, schouderband, zakje en sluiting. Deze schoudertassen zijn met de hand gemaakt van oude jassen, waardoor ieder exemplaar uniek is.

nr 184

Hier een leuke zomers schoudertas in licht denim en cognag leer. Super handig met de 2 zakken voorop de tas zodat je alles snel bij de hand hebt. En met een leuk bloemetjes voering aan de binnenkant met nog een extra zakje.  Er zit een leren schouderband bij.

Hij is ±25 cm hoog en 23 cm breed.

€54,95

nr 185

Hier nog een leuke zomers schoudertas in  denim en zwart leer. Super handig met de 2 zakken voorop de tas zodat je alles snel bij de hand hebt. Emn een extra"kont" zak achterop. En met een leuke voering aan de binnenkant met nog een extra zakje. De schouderband is van zwart tassenband wat de tas wat sportiever maakt. De tas kan tevens om de heupen gehangen worden door de band.

Hij is ±25 cm hoog en 23 cm breed.

€54,95

nr 240

De zak in het voorpand zat in de jas, en ik heb een extra zak op het achterpand gemaakt. De voering is gemaakt van bloemetjes met in de tas weer een binnenzak. De schouderband is verselbaar van het zelfde materiaal. De tas sluit af met een rits en draagt super licht.


de tas is ± 27 cm hoog en 23 breed.
 €59,95

 

nr 188

Deze mooie stoere schoudertas is door zijn leer erg mooi. De steekzak voorin is functioneel voor even een sleutel opbergen bijv.. of je mondkapje als het nog nodig is. Er zitten 2 extra zakken  (1 binnenzak van de jas) binnenin waardoor je veel opberg mogelijkheden hebt. Verstelbare leren schouderband van hetzelfde leer!

±27 cm hoog en 25 cm breed
€59,95

nr 187

Hier een leuke zomers schoudertas  cognag kleur.  Super handig met de 1 zak voorop en een extra afsluitbare zak achterop de tas zodat je alles snel bij de hand hebt. En met een leuke streepjes en bloemetjes voering aan de binnenkant met nog een extra zakje.  Er zit een leren schouderband bij.

±27 cm hoog en 25 cm breed

verkocht

nr 178

Deze schoudertas is weer gemaakt uit de Pall mall jas met de stoere embleems.  Een extra zak in het achterpand en een functionele steekzak in het voorpand. De prachtige voering met de mooie tijgerkop steelt de show natuurlijk. Er zit nog een klein zakje aan de binnekant voor je pasjes.

±24 cm hoog en 21 cm breed

Verkocht!

nr 86

Deze schoudertas heeft een openslaande klep met daaronder nog een rits sluiting met zak. Het leer is zacht en donkerbruin met gebruiks sporen.
De tas is met jeans afgezet en heeft ook daar nog extra zakken.
Ook deze tas heeft verstelbare schouderbanden.
± 27 breed x 24 cm

€ 89,95 nu €69,95

nr 122

Deze tas is gemaakt van stug bruin leer met
een stoere look. De naad verwerking maakt de tas nog stoerder en de denim voering geeft hem ook stevigheid. Deze tas heeft een schouderband
die eraf kan door dekarabijn haken.

±30 cm hoog x 25 cm breed

van €89,95 voor € 69,95

Nr 108

De zak in het voorpand zat in de jas, ik heb de combi gemaakt met licht en donker denim
en de naden gebruikt die erin zaten.
Voor de schouderband heb ik de riem gebruikt die bij de jas zat. De voering is gemaakt van fleurige katoen met beren erop met in elke tas weer een binnenzak. De tassen sluit af met een rits.
de tas is ± 28 cm hoog en 26 breed.
Verkocht!