Mijn naam is Diana den Boon, Geboren in Waddinxveen zo’n 55 jaar geleden.
Na de Mavo ben ik naar de Modevakschool gegaan om het tekenen en ontwerpen te leren. Daarna volgde ik de opleiding mode en kleding aan de kon.Academie voor Beeldende kunst te s'Gravenhage.

Na mijn examen heb ik een paar jaar vast gewerkt bij Rucanor als ontwerpster maar het werd me al snel duidelijk dat ik beter freelance kon werken. Het verschillende werk sprak me meer aan. Dat heb ik 11 jaar  gedaan in de modewereld, keihard, stressvol en altijd moest het gister klaar zijn. Maar ik vond het heel leuk, het creëren van nieuwe dingen, van kleding tot tas, surfpak tot surfschoentje en de verschillende lijnen die uitgezet moesten worden.

Na die tijd ben ik eigenares geweest van een grote watersport winkel maar daar lag mijn passie niet…
Die heb ik weer gevonden in het maken en ontwerpen van unieke tassen en schilderen.

 

Ik ben begonnen met een leuke tas voor mezelf te maken omdat ik niet kon vinden wat ik wilde dragen.
En van de ene tas kwam de andere, ze werden mooier, groter, aparter. Ik probeer ze zelf uit en verbeter waar ik vind dat ze te kort komen.
En zo ben ik gaande weg mijn eigen tassenlijn gestart: D'Design.  D'Design staat voor:          *Handmade
                                                                                                                                                               *One of a kind
                                                                                                                                                               *Recycled materials with a twist
                                                                                                                                                               *Real leather, suede & denim part

Ik gebruik oude jassen en broeken en maak daar mooie en stoere tassen maar soms ook lieve tassen van. Ik maak gebruik van de bestaande zakken en riempjes om het zo’n uniek mogelijke tas van te maken..Want tenslotte is er van elke uitvoering maar 1! ook de modellen blijven verschillen… Ik heb kleine heuptasjes, schouder tasjes tot grote shoppers waar je alles in kwijt kan.
De voering is bij mijn tassen speciaal, opvallende kleuren of materialen.. zodat niet alleen de buiten kant uniek is maar ook de binnenkant gezien mag worden.


Heb je een oude jas over die je niet meer draagt, ik wil hem graag hebben. Ook kan ik er op verzoek een mooie tas van maken zodat je toch altijd een blijvende herinnering heb aan de jas. Het bont wat ik gebruik is oud, gekregen van mijn omaatje die graag wilde dat ik er iets moois van ging maken, want deze tijd draag je geen bont jas meer.
Kom gerust langs in mijn atelier om een kijkje te nemen. Neem vooraf even contact op want ik ben niet altijd aan het schilderen of aan het naaien:-)

 

Op dit moment geef ik ook schilder cursus in mijn atelier. Ik geef ook div. workshops ( dikke dames, party with paint en kinderfeestjes)
Ik heb leren modeltekenen op de kunst academie, wat vnl betekent het leren kijken naar de verhoudingen. De rest heb ik door veel oefenen mezelf aangeleerd. (Mijn vader Theo den Boon heeft me natuurlijk wel het een en ander aan talent nagelaten denk ik :-))


Op mijn website www.dianadenboon.nl geef ik daar de nodige uitleg over.

Heb je interesse in een tas , of heb je kleding waar je graag een tas van zou willen? neem dan met onderstaan formulier contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden. Een tas is zo besteld, na betaling gaat het meteen op de post en heb je hem de volgende dag ik in huis...

Contact

Diana den Boon
Spaanderbank 17
8531 LX Nederland
T: 06-49244184
E: info@ddbdesign.nl

 

Links:

DIana den Boon

Theo den Boon

Galerie 58

Party with Paint