Heuptasjes

Hieronder zie je verschillende modellen heuptasjes. Het 'moderne' heuptasje is ideaal voor festivals of evenementen! Elk model is uniek in uitvoering, soms hebben ze dezelfde afmetingen qua formaat, maar nooit zien ze er hetzelfde uit. Ze variëren van moderne 'hipbags' met een hoogte van 15 cm tot schoudertassen met een hoogte van 20 tot 25 cm. De sluitingen variëren van magneetsluitingen en ritsen tot clips.

Alle modellen kunnen gedragen worden als heuptas; door de stoere karabijnhaken kun je ze aan de lussen van je broek hangen, en bij sommige modellen kun je je riem erdoor halen. Ook maak ik schouderbanden die je kunt verstellen, zodat je ze om je heup kunt dragen. Het zijn allemaal unieke stukken, gemaakt van oude leren jassen, denim en oud bont.

Soms is een model snel verkocht, maar staat het nog steeds op de website als voorbeeld. Je kunt een model bestellen zoals de voorbeelden, maar het wordt nooit precies dezelfde tas. Dat is waar D'Design voor staat!

Handige heuptasjes in diverse vormen, kleuren en materialen zijn verkrijgbaar bij D'Design. Als je geen last wilt hebben van een schouderband, kun je ze eenvoudig met de karabijnhaken aan je broek bevestigen. Ook is er de mogelijkheid om een losse heupband te gebruiken, zodat je de tas ook over een jurk kunt dragen, waardoor je je handen vrij hebt tijdens het winkelen, op een evenement of tijdens een avondje uit. De tassen zijn altijd voorzien van een schouderband en karabijnhaken, wat ze veelzijdig in gebruik maakt.

Stoer aan de lusjes van je broek, geen omkijken naar en geen last van de schouders.

Een leren schouder band in diverse breedtes.

Verstelbare  heupband van stevige webbing, handig om de heupen te dragen of om de schouders.

nr 223

Heuptas gemaakt van soepel suede.  Vrolijke voering met een klein zakje voor je pasjes. Grote zak achterop. Ruim genoeg voor telefoon, ,bril  en evt sigaretten. De tas wordt geleverd met een verstelbare riem in hetzelfde materiaal, ideaal als schouderband of om de heupen te hangen.

16 cm x 17cm

€49,95

nr 220

Heuptas gemaakt van grijs leer.  Vrolijke bloemerige voering met een klein zakje voor je pasjes. Extra zak voorop om even je sleutels in te doen en grote zak achterop. Ruim genoeg voor telefoon, ,bril  en evt sigaretten. Met een bijpassende grijze riem die verstelbaar is voor om de schouder en om de heupen. Of leren schouderband.

16 cm x 17cm

€49,95

nr 221

Nieuw model heuptas gemaakt van mooi grijs leer.  Vrolijke groene stippen voering met een klein zakje voor je pasjes. Grote zak achterop. Ruim genoeg voor telefoon en evt bril of sleutels. Met een bijpassende grijze riem die verstelbaar is voor om de schouder en om de heupen.

12 cm x 19cm

€49,95

nr 215

Nieuw model heuptas gemaakt van soepel zwart leer.  Gemaakt van een oude lange jas. Vrolijke bloemerige voering met een klein zakje voor je pasjes. Grote zak achterop. Ruim genoeg voor telefoon en evt bril of sleutels. Met zwarte stevige riem die verstelbaar is voor om de schouder en om de heupen. Of leren schouderband.

12 cm x 19cm

€49,95

nr 216

Nieuw model heuptas gemaakt van soepel zwart leer, dit keer in de breedte zodat je telefoon lekker kan liggen ;-) Vrolijke  voering met een klein zakje voor je pasjes. Grote zak achterop.sleutels. Ruim genoeg voor telefoon en evt bril of sleutels. Met zwarte stevige riem die verstelbaar is voor om de schouder en om de heupen. Of leren schouderband.

19 cm x 11cm

€49,95

nr 219

Nieuw model heuptas gemaakt van grijs leer, dit keer in de breedte zodat je telefoon lekker kan liggen ;-) Vrolijke  voering met een klein zakje voor je pasjes. Grote zak achterop.sleutels. Ruim genoeg voor telefoon en evt bril of sleutels. Met een bijpassende grijze riem die verstelbaar is voor om de schouder en om de heupen. Of leren schouderband.

19 cm x 11cm

€49,95

nr 212

Nieuw heuptasje voor D'Design. Gemaakt van een oude g-star denim gecombineerd met leer. 2 zakken op het voorpand waardoor het tasje wat smalle en langer is.
Binnenin een vrolijke voering met extra zakje. Zwarte schouderband van leer, ong 12 cm breed en 21cm hoog.

€44,95

nr 211

Een iets groter heuptasje, schuin model. Deze loopt mooi met de aparte zak mee. Gemaakt van een oude g-star denim gecombineerd met leer. 1 diepe zak op het voorpand met klep. De tas is afsluitbaar met rits.
Binnenin een gouden voering met extra zakje. Zwarte schouderband van leer, ong 25 cm breed van boven en 13 van onder en 28 cm en 21 cm hoog.

€54,95

nr 225

Heuptas gemaakt van soepel zwart leer.  Gemaakt van een oude lange jas. Vrolijke bloemerige voering met een klein zakje voor je pasjes. Extra zak voorop om even je sleutels in te doen en grote zak achterop. Ruim genoeg voor telefoon, ,bril  en evt sigaretten. Met zwarte stevige riem die verstelbaar is voor om de schouder en om de heupen. Of leren schouderband.

16 cm x 17cm

€49,95

nr 206

Nieuw heuptasje voor D'Design. Gemaakt van een oude legerjas gecombineerd met leer. Een mini zakje op het voorpand (waar precies je pasjes in kunnen) en extra zak op het achterpand. Binnenin een vrolijke voering met extra zakje. Zwarte schouderband van leer, ong 19 cm breed en 20 cm hoog.

€49,95

nr 208

Nieuw heuptasje voor D'Design. Gemaakt van een oude legerjas gecombineerd met leer. 2 zakken op het voorpand waardoor het tasje wat smalle en langer is.
(1 afsluitbaar met rits). Binnenin een vrolijke voering met extra zakje. Zwarte schouderband van leer, ong 15 cm breed en 22cm hoog.

Verkocht!

nr 226

Heuptas gemaakt van soepel zwart leer.  Gemaakt van een oude lange jas. Vrolijke ruit voering met een klein zakje voor je pasjes. Extra zak voorop om even je sleutels in te doen en grote zak achterop. Ruim genoeg voor telefoon, ,bril  en evt sigaretten. Met zwarte stevige riem die verstelbaar is voor om de schouder en om de heupen. Of leren schouderband.

16 cm x 17cm

€49,95

nr 199

Hier een lief mint groen suede tasje met denim, extra zakje voorop en erin gecombineerd met lieve stippeltjes voering.

ong 20 cm breed en 13 cm hoog.

€ 44,95

nr 200

Hier een lief mint groen suede tasje met denim, extra zakje voorop en erin gecombineerd met lieve stippeltjes voering. En een extra zakje in het achterpand.

ong 19 cm breed en 16,5 cm hoog.

€ 44,95

nr 203

Nieuw heuptasje voor D'Design. Gemaakt van een mooie olijf kleurige leren jas, met vrolijke voering en extra zak op het achterpand. met zwarte schouderband van leer of in olijfgroen (hetzelfde leer als de tas)  Het tasje is weer in een ander formaat. ong 20 cm breed en 13 cm hoog.

€49,95

nr 190

Nieuw model heuptas helemaal in fris rood gecombineerd met zwart. Geen voering hierin, wel een klein zakje voor je pasjes. Ruim genoeg voor telefoon, sleutels en evt sigaretten. Met zwarte stevige riem die verstelbaar is voor om de schouder en om de heupen.

18 cm x 14 cm x 3,5 cm.

Verkocht!

nr 192

Nieuw model heuptas helemaal in bruin gecombineerd met zwart. Geen voering hierin, wel een klein zakje voor je pasjes. Ruim genoeg voor telefoon, sleutels en evt sigaretten. Met bruine leren riem die verstelbaar is voor om de schouder of een verstelbare zwarte tassenband.

18 cm x 14 cm x 3,5 cm.

€ 44,95

nr 191

Nieuw model heuptas helemaal in bruin gecombineerd met zwart. Geen voering hierin, wel een klein zakje voor je pasjes. Ruim genoeg voor telefoon, sleutels en evt sigaretten. Met bruine leren riem die verstelbaar is voor om de schouder of een verstelbare zwarte tassenband.

18 cm x 14 cm x 3,5 cm.

€ 44,95

nr 182

Nieuw model 'clutch' tas, plat model, zonder voering. Wel met extra zakje voor je pasjes en zeker voor je telefoon. Erg stoer dik leer gebruikt en je kan hem als schoudertasje dragen maar ook aan je broek als heup tas.

22,5 cm breed en 13,5 cm hoog

€ 39,95

 

nr 179

Nieuw model 'clutch' tas, plat model, zonder voering. Wel met extra zakje voor je pasjes en zeker voor je telefoon. Erg stoer dik leer gebruikt en je kan hem als schoudertasje dragen maar ook aan je broek als heup tas.

22,5 cm breed en 13,5 cm hoog

Verkocht!   € 39,95

nr 197

Nieuw model heuptas in zwart leer.  Afgewerkt met metalen holnieten. Geen voering hierin, wel een klein zakje voor je pasjes. Ruim genoeg voor telefoon, sleutels en evt sigaretten. Met zwarte stevige riem die verstelbaar is voor om de schouder en om de heupen. Of leren schouderband.

18 cm x 14 cm x 3,5 cm.

€ 44,95

nr 170

Dit stoere leren tasje is wat smaller en hoger maar er past precies in wat jij mee wilt nemen. De borstzak van de jas heb ik er in gelaten en de tas sluit af met een rits zodat alles veilig is.

De tas is al verkocht maar als je zoiets wil kan dat natuurlijk, alleen wordt de volgende anders...

nr 165

Met dit leren tasje heb je een tas iets anders dan anders.
Donker rood leer met vrolijke voering
Een openslaande klep met klip sluiting en je
kan alles kwijt wat je op een avondje
uit nodig hebt. Er zit een zakje met rits-
sluiting in de achterkant en een klein zakje voorop, overgebleven uit de jas.
Als heuptas en als schoudertas te dragen.
± 17 hoog x 19 cm breed

€ 49,95

nr 166

Dit tasje van donkerbruin soepel leer kan zowel als schoudertas
en als heup tasje gedragen worden. Stoere nikkel karabijn haken.
Het wordt afgesloten met een klep en achterop zit nog een extra zak met rits. Ook in de binnenvoering zit een zakje.

±16 x 16 cm

€ 49,95

nr 126

Deze stoere bruine heuptas heeft stoere zilveren sluitingen, een bruine verstelbare
schouderband en een rits met extra zakje
achterop voor je geheimen spullen.
Te dragen als heuptas aan de broeklussen en als schoudertas.
Ong. 16 cm breed en 18 cm hoog.

€ 44,95

Nr 129

Met dit denim tasje en leren klep en bodem heb je een tas die uniek is en opvalt! Een openslaande klep met klip sluiting en je kan alles kwijt wat je op een avondje uit nodig hebt. Er zit een zakje met rits-
sluiting aan de achterkant van de tas voor al je geheimen. De unieke friesland voering maakt
het ook leuk als je hem openmaakt. Als heuptas en als schoudertas te dragen.

± 17 x 17 cm

van € 44,95 voor €40,-

nr 116

Met dit denim tasje en leren klep heb je een tas die uniek is en opvalt! Een openslaande klep met klip sluiting en je kan alles kwijt wat je op een avondje
uit nodig hebt. Er zit een zakje met rits-sluiting aan de binnenkantAls heuptas en als schoudertas te dragen.
Met stoere denim als voering. ± 15 x 17 cm ~
van € 39,95 voor €34,95

nr 158

Met dit stevige rode leren tas heb je iets unieks., met de extra rits op het achterpand en met extra binnenzakje kan je alles kwijt wat je op een avondje uit nodig hebt.Als heuptas en als schoudertas te dragen.De felle vrolijke print past er perfect bij.
± 18 x 15 cm

van € 49,95 voor € 35,00

nr 162

Deze denim heuptas met leer heeft koperen sluitingen, een rode verstelbare schouderband en een vrolijke voering met binnenzakje. Te dragen als heuptas aan de broeklussen en als schoudertas.
Ong. 18 cm breed en 18 cm hoog.

van €39,95 voor € 25,00

nr 139

Deze tas van donker rood leer met denim is tevens schoudertas en een stoere 'hipbag'.
Met als leuk detail een het zakje van de broek in het voorpand en een rits zak op het achterpand zodat je spullen safe zijn. De tas is groot genoeg voor de nieuwste telefoon en de rest..
± 22 hoog x 21 cm

van € 54.95 voor € 44,95