OPDRACHTEN

Ik krijg regelmatig de vraag: "Heb je nog iets aan dit jasje? Ik kan het maar niet weggooien, maar dragen doe ik het ook niet meer! Graag!!" Of: "Ik heb hier dierbare of slechte herinneringen aan, kan je er iets moois van maken?" Dat is een uitdaging toch! Zeker iets leuks maken uit overblijfselen van een nare ervaring.

Hieronder zie je een paar tasjes die ik in opdracht heb gemaakt. Helaas heb ik niet alles vastgelegd, maar deze modellen kan ik je laten zien.

Heb jij nu ook een jas waar je niets mee doet, of broeken die apart zijn? Een tas is altijd handig! We kunnen bespreken wat de mogelijkheden en de kosten zijn. Neem vrijblijvend contact met me op....

Ik ga de uitdaging graag aan!


Dit tasje was een grote uitdaging, het moest passen onder de armleuning en zitgedeelte van een rolstoel..Speciaal op maat want er bestaan gewoon geen tasjes voor aan een rolstoel. Gat in de markt?? Het was een lastige klus, het moest erg stevig materiaal zijn en compact. Deze mevrouw was er erg blij mee en ik weer omdat het me toch maar weer gelukt was.


Dit was een leuke opdracht, een grote shopper maken van een postzak. De onderkant was helemaal kapot dus ik moest hem natuurlijk inkorten en een nieuwe bodem erin zetten. Een lekkere grote zak aan de binnenkant gemaakt, afsluitbaar met rits zodat daar de sleutels in kunnen en de beurs. Stevige schouderbanden en een afsluitbare lip. Het is een stoere shopper / weekend tas geworden.. Klant helemaal blij! Daar doe ik het voor...

Hier heb ik een tas gemaakt van een jas van een overleden vader, beetje klassiek aan de voorkant maar aan de achterkant toch een kenmerk van de jas. Ook de kinderen wilde een aandenken in de vorm van kleine sleutel etuitjes. De voering bestaat uit de binnenkant van de jas met een grote zak, de borstzak van de jas.  Zo is alles gebruikt en is het een mooie herinnering geworden die dagelijks gebruikt kan worden.


De uitdaging.....1 leren jas, 1 soffen suede jas en 1 spijker broek. 2 tassen! En het mag lekker apart... Leuk!

2 x voorkant en onder 1 binnenkant.

2 x achterkant. Totaal verschillend maar met dezelfde details! Hieronder de andere binnenkant.