ddbdesign

freelance designer

Schilderijen

Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de Kon.Academie voor Beeldende Kunst te 's-Gravenhage. De schilderijen die ik maak ontstaan vaak uit mijn emoties, gevoel en passie. Ik probeer beleving te creeen d.m.v.diepte en lichtval. Bij het verbeelden van mijn gedachten en ervaringen ontstaat van alles: realistisch, abstract of symbolisch. Ik geniet tijdens het proces van wat er ontstaat. Mijn werk wordt gezien als: veelzijdig, krachtig, realistisch, symbolisch en harmonieus. Ik leg de lat hoog voor mezelf, pas als ik 200% tevreden ben komt mijn naam eronder te staan.

Koeien

Ik ben met koeien begonnen omdat ze gek zijn..aparte dieren..rare uitdrukkingen. ik vind het heel mooi om mijn emotie in deze dieren te leggen en een eigen beeld te maken zinder het grasveldje erachter maar gewoon een stevige opvallende kleur. 
Ondertussen heb ik meerdere dieren geschilderd en ieder dier is weer een zoektocht om het zo mooi mogelijk neer te zetten.

In opdracht.

Ik werk graag in opdracht. Muurschilderingen, uw huisdieren, abstract.. Het maakt me niet uit, ik ga elke uitdaging aan.

Portretten maak ik ook, ik heb wel goede foto's nodig om het zo echt mogelijk te maken.
Kijk op mijn Facebook pagina voor het meest recente werk.